Wielu z pewnością zna różne sposoby obniżania kosztów, ale po dyskusji przeprowadzonej
w grupie na matrixie, okazało się, że spora grupa nie zna "patentów" i kupuje w tzw. cenach stockowych (standardowych)
Ten sam przedmiot można kupić 30-50% i więcej, taniej. Przykład poniżej:
Poza okresowymi promocjami, głównym elementem umożliwiającym zniżki, są monety.
Monety zbiera się wyłącznie przez aplikację w telefonie.
1 moneta ma wartość 0.01$. Wydaje się niedużo, ale niewielkim nakładem pracy można codziennie "zarobić" 150-200 monet (~2$) i więcej, poświęcając na to kilka minut, codziennie.
100 monet to jest 1$ żniżki. Czy to dużo czy mało? Ja nazbierałem ponad 50 tys. monet, wartych 511$, co w przeliczeniu daje ponad 2100 PLN
==========================================================================================
Zanim wykorzystamy monety, ważna uwaga.
Jeśli zależy Ci na zniżkach, nigdy nie kupuj przez koszyk, tylko za pomocą KUP TERAZ
==========================================================================================
Koszyk wykorzystuje się wyłącznie do informowania algorytmu, czym jesteśmy zainteresowani.
Czyli jeśli chcemy kupić jakiś przedmiot taniej, wrzucamy do koszyka takie przedmioty od kilku dostawców.
A następnie wchodzimy w WYSZUKIWARKĘ ZNIŻEK i tam szukamy odpowiednio niskiej zniżki dla poszukiwanego przedmiotu.
Czasami znalezienie oferty może potrwać 2-3 dni.
Oczywiście aby uzyskać pełna oferowaną zniżkę, musimy posiadać "pokrycie" w monetach.
Należy sprawdzić kilka zniżek, klikając KUP TERAZ i dochodząc aż do ostatniego ekranu kasy, żeby sprawdzić ostateczną cenę

I wybrać oczywiście najniższą, płacąc za KUP TERAZ.
Mam nadzieję, że te wskazówki okażą się pomocne. Bo z pewnością wydacie tyle samo, ale kupicie więcej

Jeśli macie równie ciekawe sposoby obniżania kosztów, podzielcie się uwagami w komentarzach poniżej.